Leverings information

FORSENDELSE:

Ordrer kan tage fra 24 til 36 timer at behandle. Når din ordre er behandlet, vil du modtage en e-mail med forsendelse tracking nummer. Alle standard levering begynder, når du modtager denne e-mail. Hvis reservationen er foretaget efter 03:00 CT på fredag ​​eller i weekenden, den første, som vil være til rådighed, er mandag.


Levering "Standard"

Medmindre hurtig service er påkrævet, i tilfælde af, for lidt tid til at komme tidligt for at modtage en bekræftelse på forsendelsen email.

postordre levering vil ikke blive sendt til en postkasse. Alle ordrer skal have en gyldig adresse for den ikke-Postboks i USA.

Hvis returnering rigtige elementer til en refusion: Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Vi dækker ikke udgifterne til afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du være ansvarlig for forsendelsesomkostninger. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser eller tilbageholdt af toldmyndighederne.

Alle returnerede varer skal sendes til shipping adresse, vi sender dig, hvis det ikke er den korrekte adresse, er vi ikke ansvarlige for tab som følge af sagen.


RETURPOLITIK

På grund af det faktum, at vores produkter er købt på internettet, kan ikke verificeres på forhånd og købes websted uset, har vi udviklet en politik for udveksling efter vender tilbage, og for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis en eller anden grund er du ikke tilfreds med dit valg, vores tilbagevenden og udveksling politik som følger:


afkast:

Varer kan returneres for tilbagebetaling eller ombytning med 7 dage efter modtagelsen. Men årsagen til returneringen skyldes selv (for eksempel størrelse, farve er valgt), kan ikke accepteres. Retur kan sendes tilbage inden 7 dage efter modtagelse, returneres alle varer aldrig blevet brugt og i ny stand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Som for returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en 5% gebyr bank og forsendelsesomkostninger. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostningerne. Sepcial omstændigheder kan kræve partnerskab med virksomhedens samarbejdspartnere. For mere information, kontakt venligst vores kundeservice.


For udvekslinger:

Vi accepterer kun børser for nye og aldrig brugte ting med alt tilbehør og emballage. Send venligst varen inden for 7 dage efter modtagelsen. Alle sats af afkast pakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt inden for 5-7 dage efter tilbagevenden er modtaget. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostningerne.


Vigtig meddelelse:

1. Selv om vi giver 100% problemfri tilbagesendelsespolitik, betragtning af den tid og penge, det kræver, helt sikkert sætte pris på hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klare inden du afgiver ordren.

2. Kontakt vores kundeservice først at opnå returadressen.

3. Vi vil ikke være ansvarlig for taber, hvis den returnerede pakke vild under forsendelsen, du har brug for den oprindelige postkvittering kræves for at søge erstatning.