Sådan vælger du den rigtige Tods sko

Fra begyndelsen af ​​produktionen indtil det øjeblik af ankomsten af ​​hænderne på kunderne, er hver TOD'S produkter designet, syet og poleret. Kvalitet TOD'S tid-testet og enkel og ren koncept af brand, har det vundet mange internationale stjerner og berømtheder i alle aldre til at blive en garderobe afgørende samling af disse stjerner. TOD'S i fastholdelsen af ​​den "Made in Italy", men også fokus på at støtte italiensk kultur og kunst, kulturarv og videreføre essensen af ​​italiensk historie og fremragende kultur i verden.

1, jeans forholdsregler Todd sko. Generelt øjeblik Todd sko eller jeans tendens mindre og mindre kan siges om den noget forældede. Men forældet betyder ikke, at der ikke kan matche, men på det tidspunkt med stor sans for stil jeans generelt stor straight træk Todd sko er bedst, men lille straight kan udstyres med tunge bund sportssko, og smalle bukser på Do med Todd sko. Hertil kommer, når Todd sko med jeans jeans at vælge relativt lys farve, såsom den klassiske lyseblå og klassiske blå jeans, syntes mere bevægelse. Yderligere Todd tilfældige mænd mere egnede jeans.

 
2, Todd flad hæl sko afslappet vilde. Todd afslappet båd sko varierede mellem kjole sko og sneakers, ligegyldigt hvilken slags fritidstøj, sko, Todd kunne lettere blande, især brune Todd sko, i fritidstøj med tiden, er Du kan spille en god kamp resultater. Behov for at nævne er, at bukser og sko med Todd, skal du ikke vælge alt for smalle bukser, sokker ikke udsættes for sejre, ellers grim forestille sig.
 
3, blyant bukser med Bodi Todd sko, casual bukser med en tung bund sko. Svært at forestille sig iført en blyant bukser eller smalle bukser, med et par tunge sko giver folk på en sjov følelse, ikke. Omvendt slacks med kjole sko eller et lag maling dekorere kjole sko vil være, hvordan inkonsekvent.

 
4, dekoreret brune sko med den bedst egnede kjole. Er designet til at have de øvre vingeformede line kjole sko, er dette en grundlæggende dress sko design. I disse sko med en kjole kulør er endnu mere elegant, med jeans eller oxford skjorte med tiden vil se meget interessant og unikt. Så ofte er vi nødt til at klæde mændene må ikke være manglende eller brun udsmykning sko, oh. Et andet punkt at bemærke er, at med en vis kjole til at bære sorte sokker.


Tod's luksus mærke i verden som en af ​​top ti, begynder bare en lille familie-ejet skofabrik i familien, i 1940'erne, før han blev en storstilet udvikling af koncernen. Under geni DeigoDellaValle forretning, Tod succesfulde registrerede enhed, regnskabsåret 2003 en omsætning på 387 millioner euro. Ved udgangen af ​​2004 3, Tod Group salgsnet omfatter 107 forretninger og 29 forretninger, der opererer sammen Tod s, Hogan, Fay og Rogervivier brands. TOD'S brand blev etableret for mere end tyve år, men, men skabelsen af ​​DiegoDellaValle familien TOD'S mærke, men allerede har over hundrede års sko historie. Familie oprindelsesland, så det kan have mere end den gennemsnitlige virksomhed i partnerskabet, men også udsøgt håndværk lave en komplet, dybdegående arv.

Posted by admin