Tods 2017 forår og sommer mænds serien

Fodtøj:


Hele sæsonen af ​​Fresh Printing farvning proces er overalt, det præsenterer en unik effekt at gøre den gamle Gommino sko giver en hidtil uset mysterium tekstur, graden af ​​sofistikerede esta Manual svarer til avanceret tilpasning, hver sko finhed og gøre den gamle grad afhænger på fornemmelsen af ​​forskellige håndværkere, hvilket skaber en ægte følelse af det unikke. Desuden, alle former for sportssko, sandaler halm overalt Udskrivning Fresco unikke fortolkning.


I hælen dekoreret Gommino element Tod s sneakers, elleve Lanceret vil hurtigt få en bred vifte af anerkendelse, i denne sæson nye hvide tykke såler og Velcro design detaljer, for foråret og sommeren forme for at tilføje lys kølig tekstur, mere for at skabe den unge herre garderobe tilbydes tung. Desuden, fra skyline af drømmeri og DERFOR afledte sportssko til den sorte og hvide aske farvet progressiv niveau, Mellem romantisk afslørede italiensk stil romantik.


Tasker:


Manden i rejsen, skal have et behov er ikke tid til at føle og høj funktionel taske, den nye sæsons Tod s kuvert taske igen i den oprindelige opgradering størrelse, i syning design detaljer og bunden af ​​tilbehøret. Uanset om det er at skifte poser, også ved hjælp af lynlås, om det er eller bærbare skulder, uanset hvor destinationen, gøre dig afslappet. Praktisk stil er også en stærk integration af luksuriøse sy og farve proces.


Den nye lancering af skuldertaske og messenger postbudet pakke stil, hvilket gør taske TOD'S mænd voksende familie, mere maskuline og gratis og nemt. Tod ikoniske læder og Fresh Printing Vacchetta forskellige muligheder, nok til at opfylde de forskellige interesser herrer.


Tøj:


Tods 2017 forår og sommer herretøj til at skelne de fire farver i naturen - militær, blå, jord farve, sort og maskulin pilot jakke, jagt jakke, dobbelt-breasted trop udgør det vigtigste element. Tod s vil komme fra Milano i forskellige områder af unge mænd samledes i feltet for at erstatte den professionelle model, elegant karakterisering af Tod s gentleman og den virkelige side.


Hver enkelt herre fra garderoben af ​​et enkelt produkt har et moderne skrædderi, men også overholde de behov, foråret og sommeren yderst åndbar, let tekstur, som hvis foldede papirhåndklæder i generelle, men ikke let at producere folder. Ældre sofistikeret, elegant, men ikke spil for galleriet, det er Tod s mænds holdning, som altid, kærlighed liv, men ikke blindt mode.


Tiltrækningskraft den italienske mand kommer også fra den rodfæstede kultur - "la bella figura" (smukke billede). De er dedikeret til elegant og unik stil som en måde selvrespekt, men også komme sammen med hinanden. Og Dette elegante og kan forstås som Nedsænket i de Hundreder af år og bredte sig til kunsten, ligesom denne sæson Tod s hvert enkelt produkt på den plettede år.


I støjende og fast fashion dag, Tod er stadig vælge at bruge sin højre måde at dyrke den yngre generation af herrer er at berolige temperament, Dette temperament er Tods en klangfuld og kraftig reaktion mod magt overdrivelse, det er en sand regression.

Posted by admin