Hvorfor så mange berømthed elsker Tod sko

"For at finde verdens bedste i italienske sko" er næsten uden tvivl den sandhed, at de fleste menneskers sind, TOD'S mere for at skabe en beskrives som som at gå på en vandseng, ingen pres sko, mens det italienske system leder i fodtøj industri.


Tod ikoniske funktioner fra 133 såler gummi partikler. Tods håndlavet læder skåret fra originalen, at de forskellige dele syet sammen, vil en sko fremstillingsproces være mere end 100 trin. Afhængig af design, vil en sko op til brugen af ​​35 læder, og hver enkelt lave en separat proces, og før den endelige lavet til sko streng manuel inspektion, kan så udsøgt håndværk skabt af Tod bløde komfort forestille kender.

“Mike Douglas tod's shoes”的图片搜索结果


Der er ingen tvivl Tod komfortable at have på, ser sød, farve og forskelligartet. Han tiltrukket af prinsesse Diana, prinsesse Caroline af Monaco, Sharon · Stone, Harrison · Ford, Mike Douglas og andre verdensklasse damer. Hvad enten stjerne eller adel i lyset af den nye styrke, kan det gøre folk tæt på livet uden at miste identitet komfort, især til rejser fritid. Hvad enten i Hollywood eller New York high society, TOD'S repræsenterede er "top og komfortable sko." Og det er takket være Tod vilde sex! Hvorvidt et jakkesæt eller jeans, fødder, et par Tod s er aldrig diskret. Du kan vælge at Tod s med 9 dele bukser, afspejler britisk mode stil; du kan også vælge og kombinere cowboy stil, for at afspejle den unikke smag af cowboy stil; øvrigt også uundværlig mode Oufan stil.


Så hvad er grunden Ærter Tod's Skoen har så fremtrædende plads? Vælg mellem læder materiale, håndlavet læder cut, så fint hånd-sko teknologi, har hvert par af Tod s viet mere end 100 produktionstrin, og i alt 130 af nålen syning sammen, med op til 35 læder, hvert stykke er fuld af højt kvalificeret og erfaren master volume omhyggelig håndtering. Læderbutik garverier fra hele verden, som vin, ligesom behovet for at lagre lang tid at opnå den ønskede form og konsistens. Læder håndværkere skåret ud efter manuelt på sålen vej af huller, så efter de gummi ark bønner negle indlejret i hullet for at sikre, at den holdning ikke kan have den mindste afvigelse.


Selvfølgelig, Tod s er bestemt ikke et universalmiddel, er der også visse fordele Tod mangler ,: Tod største ulempe er ikke wearable og ikke egnet til regntøj, mens ikke egnet til vandreture eller anstrengende motion, alle på købstidspunktet skal betale mere opmærksomhed .

Posted by admin