TOD'S Design 'Love' sko til Red Barnet

Italiensk luksus læder-varer hus Tod's og amerikanske designer Gabriela Hearst har samarbejdet om en limited-edition sko til en gTod'sag. Hearst opdateret Tod klassiske slip-on sneaker med en mænds brogue detaljer og Morse-kode trim, der hedder "kærlighed" - også navnet af skoen - som var en detalje oprindeligt udviklet til Hearst fald 2016 kollektion. Skoen 20% af provenuet vil gavne Red Barnet. Made in Italy, stilen er tilgængelig i glat kalv og metal tekstureret læder. Håndlavede vævede reb trim og gummi ydersål med prægede pebbles.Sort, navy, hvid og sølv metallic læder med kontrasterende trimme.

 

De Begrænset udgave "Love" sko er designet til at understøtte Red Barnet fortalervirksomhed og globale programmer.

 

"De indsamlede midler fra salget af TOD'S sko vil gå til at hjælpe børn lære, forblive sunde og blive beskyttet mod overgreb. Vi håber, at de Red sko vil blive behov stil til sommeren. "Sagde Carolyn Miles, president og CEO for Red Barnet." Vi er inspireret af Gabriela delte passion for mode og filantropi, der førte hende til at designe denne særlige sko til at give en lysere fremtid for dårligt stillede børn. "

 

20% af alle indtægter vil støtte Red Barnets banebrydende mål for 2020: overleve, Lær, og beskyttes. Missionen er at give drenge og piger rundt om i verden med en sund start, en mulighed for at lære, og beskyttelse mod overgreb. Mission support giver Red Barnet fleksibilitet til at anvende donation til at hjælpe børn, uanset hvor og når behovet er størst.

Posted by admin