Afgivelse af et ikon: Tod s Gommino sko

Della Valle oprindelige tanke var, at folk havde brug for en godt lavet sko, der var så smuk, som det var behageligt, en, der kan bæres til casual, raffinerede og faglige indstillinger ens. Han udviklede et koncept, der i sidste ende udviklet sig til skoen, vi kender og elsker i dag, med dens varemærke 133 gummi småsten.


I dag, Tods kan være kendt for sine smukke tasker og ready-to-wear kollektion, men den første ting nogen straks forbinder med mærket er alligevel signatur regnbue cirkel af mokkasiner ved indgangen til hver butik. Den Gommino sko forbliver, som altid, mærkets mest ønskelige og eftertragtede ikon.


1

Afhængigt af den specifikke design, kan eaach Tod sko kræve op til 35 stykker af læder. Den langvarige proces begynder med en håndværker omhyggeligt hånd-skære mønster stykker, som hver især skal være individuelt behandlede og kontrolleret, før de kan samles.


2

Her håndværker skaber huller, der senere vil indeholde Gommino ikoniske småsten. Hver sko omfatter mere end 100 trin fra start til slut, fra hånd-skæring af stykkerne er nødvendige for grundlæggende struktur, til den endelige syning sammen af ​​hver enkelt del.


3

Tods er omhyggelige, når det kommer til kvaliteten af ​​dens læder, og nogle stykker kan tage år, før de når den rigtige nuance og tekstur kræves til en bestemt sko. Eksperter på atelier overvåger nøje læderets nuance, tykkelse og tekstur for perfekt ensartethed, mens du søger efter den mindste fejl eller mangler.


4

Gummi småsten er let et af de mest karakteristiske træk ved Gommino sko, og varemærket sål indeholder 133 småsten i samme farve som det valgte læder. Modellen er blevet opdateret gennem årene og er nu tilgængelig i en række farver og materialer med forskellige detaljer, som ikke desto mindre bekræfter at signaturen design.


5

Da hele skoen er lavet af hånd, beskæftiger Tod's håndværkere på atelieret, der er særligt kvalificeret til en bestemt opgave inden skabelsesprocessen - det være sig skæring, syning eller polering - at sikre, at hver del af det færdige produkt er så perfekt som muligt.


6

Ved afslutningen, er hvert eneste par sko inspiceres en gang mere, og en sko med den mindste fejl afvises og kasseres. Den resulterende Gommino Moccasin nyder sin enorme popularitet for en grund - det er et design, der er så behageligt som det er smart, fås i udgaver, der spænder fra stilfuldt trendy at ubesværet tidløs.

Posted by admin